Gaya Koleksi Raya 2017 by Fashionvalet and Tudungpeople

Hello everyone!
Kalau korang ada ikut IG kan, mesti dah nampak spam gambar kat fashion show
Haha sorry sangat, baru nak blog about that
Ramai tanya cane leh join fashion show, kau insta famous ke?
Ada orang sponsors ke?

Kemonnnn... ada orang lagi cantik dan kurus model, rajin OOTD, yang lebih rapat dengan owner brand tu. While me? Mana pernahhhhh ada semua tu. Aku hanya insan biasa. Hehe

TudungPeople yang invite me to the fashio showcase and I asked TPkitties' staff, diorang tak handle pun email invitation ni. So I was lucky to be invited by Admin TP, by their bosses! Thanks Panina <3

I was very excited and I even asked Sue to tag along with me sebab nak ajak Pariddd dia p mancing pulaks. Dia mana minat fashion2 ni haha sue rabbit comel je sudi teman dan memahami bila ambil gambar pun power2. Macehhhhh Sue <3


 


Sue happy jumpa kawan-kawan dia :)




To tell you the truth, tak sangka dapat join tengok fashion show ni.. It was my first time and memang beriya nak pakai lawa-lawa sebab insecure tengok orang lain semuanya cantik-cantik dan kurus dari diri ni haaa.. pakai baju branded, bergambar dengan fashion icons. 

Nasib baik berfikiran waras lagi tak beli dan tak membazir beli baju baru ke apa.. Just tambah aksesori dan Sue berjaya make up kan wani supaya nak lagi berbeza bila pakai baju sama je masa kat honeymoon dulu 




With Panina yang so cantiks!

My plus one <3

Sue and Cala Queens

Me with Maryam and her sister <3
  ***

Then, macam biasa mak buyung lapaaar lepas dah penat berdiri semua.. Kita bawa Sue makan kat Wondermilk. Thanks Sue teman seharian dan selesai hutang untuk jumpa sebelum Sue beranak hehe
Tak leh lupa kisah lif apartment sue yang horror tu hahaha also betapa sakitnya pakai heels wani tu!









****
Thanks for your time  reading this post :)


video

Comments