1st Anniversary + Honeymoon (Part 2)

Okay continue with Part 2 haha

Lepas dah makan macaroni goreng, tengok tv, tidoqqqq dan solat zuhur asar..
Baru la ada mood nak pergi round tempat Colmar tu. Jalan-jalan kat park & bergambar.





















Tengok la perangai sejenis apa la ni wahai suami ku haha
masa mula-mula kahwin takde pula nak buat muka camtu masa tunang kemain malu 
but I still love youuuuuuuuuuu hehe

Dah check-out tu, tengok jem gila nak naik ke Colmar, nasib la dah balik kan
Pastu terus pergi ke Menara Kuala Lumpur.
Mula-mula nak pergi lunch kat Atmosphere 360' restaurant for high-tea buffet, but then masing-masing tak solat zuhur dan berpeluh sakan beratur lama gila nak masuk menara je pun.









We're made it to the top of Malaysia! Yayyy! Haha gambar cantik semua hasil dari kamera Fujifilm XT-10 and the power of tangan panjang si suami senang nak selfie haha

Nak book ticket yang ada combo dengan mini zoo, kami pilih sky deck sebab observation deck tu memang lalu juga nanti. Sky deck tu tempat lagi tinggi dan boleh bergambar kat box tu, boleh click website Menara KL.

Gambar-gambar kat zoo takde sebab malas dah nak bergambar, peluh lencun habis baju. Ditambah pula hujan lebatttttt gila! Dah satu hal guna payung kecik yang terpaksa share berdua sampai ke parking bawahhhhh jauh nun! haha takpe, mood romantic hindustan pun muncul.

Comments