Skip to main content

Posts

Featured

Gaya Koleksi Raya 2017 by Fashionvalet and Tudungpeople

Hello everyone! Kalau korang ada ikut IG kan, mesti dah nampak spam gambar kat fashion show Haha sorry sangat, baru nak blog about that Ramai tanya cane leh join fashion show, kau insta famous ke? Ada orang sponsors ke?
Kemonnnn... ada orang lagi cantik dan kurus model, rajin OOTD, yang lebih rapat dengan owner brand tu. While me? Mana pernahhhhh ada semua tu. Aku hanya insan biasa. Hehe
TudungPeople yang invite me to the fashio showcase and I asked TPkitties' staff, diorang tak handle pun email invitation ni. So I was lucky to be invited by Admin TP, by their bosses! Thanks Panina <3
I was very excited and I even asked Sue to tag along with me sebab nak ajak Pariddd dia p mancing pulaks. Dia mana minat fashion2 ni haha sue rabbit comel je sudi teman dan memahami bila ambil gambar pun power2. Macehhhhh Sue <3








To tell you the truth, tak sangka dapat join tengok fashion show ni.. It was my first time and memang beriya nak pakai lawa-lawa sebab insecure tengok orang lain semua…

Latest posts

1st Anniversary + Honeymoon (Part 2)