Skip to main content

Posts

Featured

My mini family

Hello world!



19th February is the date where my late brother, Khairul Izwan bin Anuar passed away 3 years ago :(
All I can do is make du'a for him during my confinement. How I wish can go to his grave for a visit. It has been awhile. Since pregnant until now tak pergi pun tengok kubur arwah papa dan abang. Rasa betapa jahatnya aku ni as a daughter & sister.
I cannot say how I wish arwah papa dan abang ada lagi boleh la tengok Ili kan? Ini semua takdir Allah dah tentukan untuk kami sekeluarga. Memang mengharap Ili membesar bersama abang Isa Amsyar depan mata arwah-arwah. Mesti diorang happy je duduk rumah ni kan? Sedih sangat rasa sekarang ni. Sunyi tanpa diorang sampai sendiri sedih sebab dah lupa suara diorang macam mana. Isa cucu pertama lelaki, Ili cucu pertama perempuan. Mereka la warisan yang ada sekarang ni. 
Maksu Sarawak pesan make a lot of children because family kami ni kecik. Bagi rumah mama ni happening dengan cucu. How I wish I can bare sakit labour haha nak jaga…

Latest posts

Alhamdulillah for everything :)

My 2 weeks old mini marshmallow

Jaundice story