Skip to main content

Posts

Featured

Essential Oils story

Assalamualaikum & Selamat pagi semuaaaa!
I know asyik-asyik pasal essential oils je kan? Haha bagi chance la kita ni baru nak jinak-jinak dengan organic stuffs ni Andd sorry for those yang selalu kena bebel by me sampai rasa annoyed tu Untuk sara diri juga and for better future
This is about my story, my oil journey with Young Living I know that kita ni bukan pro sangat but I'm still learning Kita pun ada buat research jugaaa
Kalau tak tahu sangat, akan tanya my support group and search the original sources At first, memang minat diffuse bau wangi di rumah je Just for personal use only since masa pregnant kan Ili Sorfina Because sickness of bau-bau tak best lagi-lagi bau tumis dari dapur sampai melekat kat baju dan masuk bilik tidur
Dulu pakai diffuser murah je but dah rosak banyak Lepas tu beli eo yang kat kiosk inside mall je Semua tu tak tahan lama because tak pure 100% eo 
When I gave birth, my cousin starts to approach me with Gentle Baby eo since dia tengok my baby nan…

Latest posts

Travel tips - Japan during Autumn for a family of 4 (3 adults + 1 infant)

Autumn in Japan, November 2018 (4 days in Osaka & Kyoto)